SAMSUN / ÇARŞAMBA - Zübeyde Hanım Anaokulu

Tarihçe

Okulumuz 2001 yılında müstakil olarak Çarşamba Anadolu Lisesi bahçesinde 20.02.2001 tarih ve8083 sayılı T.C Samsun Valiliği oluru ile Çarşamba Zübeyde Hanım Anaokulu adı altında eğitim öğretime başlamıştır.25 öğrenci,1 kurucu müdür, 2 öğretmen, 2 yardımcı personel ile eğitime öğretime başlayan okulumuz 2019-2020 eğitim öğretim yılında 130 öğrenci, 1 müdür, 1 müdür yardımcısı, 7 öğretmen, 1 aşçı ve 1 personel ile çalışmalara devam etmektedir.

Okulumuz bünyesinde 1 müdür odası, 1 müdür yardımcısı odası,5 derslik,7 şube,1 çok amaçlı salon,1 kız tuvaleti,1 erkek tuvaleti,1 mutfak,1 depo bulunmaktadır.Okulumuzda ikili eğitim yapılmakta olup sabah kahvaltı öğlen yemek olmak üzere 2 öğün yemek çıkarılmaktadır.Yemek listelerinin hazırlanmasında çocukların günlük ihtiyacını karşılayabilecek aynı zamanda  da gelişimlerini destekleyecek yiyeceklerin seçilmesine özen gösterilmektedir.

Okulumuzda güvenlik tedbirleri olarak kamera sistemi bulunmaktadır.Sınıfların ve okulun temizlik ve hijyenine gerekli özen gösterilmekte, çalışan personelin sağlık taramaları düzenli yapılmaktadır.Okulumuz donanım ve fiziksel olanaklar açısından en iyi hale getirilmeye çalışılmakta olup sınıflarda televizyon, DVD, projeksiyon ve bilgisayar bulunmaktadır.

Okulumuz temiz ve sağlıklı ortama sahip olduğundan Beyaz Bayrak ve Beslenme Dostu Okul Sertifikası almıştır ve bu başarıyla eğitim-öğretime devam etmektedir.

Yayın: 14.10.2019 - Güncelleme: 21.11.2019 10:06 - Görüntülenme: 1221